Changing wrong information on your asylum seeker card (white card)

في بعض الأحيان من الممكن أن يكتب اسمك بشكل خاطئ أو يكون تاريخ ميلادك غير صحيح. في الوضع الطبيعي يكون تصحيحه فكرة جيدة ، لأنه سيجنبك من الأمور المعقدة لاحقا. اذا كنت قد أتممت مقابلة تسجيلك الكاملة (المقابلة الآولى), تستطيع تصحيح البيانات المكتوبة على بطاقة اللجوء (الاوزفايز) الخاصة بك, كأسمك شهرتك, تاريخ الميلاد,أو الجنسية. لفعل ذلك, عليك الذهاب شخصيا لمكتب اللجوء الإقليمي و تعبئة طلب لتصحيح هذه المعلومات. لا أحد يستطيع الذهاب عوضاً عنك. عليك إحضار أي وثائق أصلية تثبت المعلومات الصحيحة. وثائق قد تكون جواز سفرك, بطاقة الهوية من بلدك المنشأ, دفتر عائلتك أو إخراج القيد. سيتم إعلامك لاحقاً اذا تم قبول التغييرات التي أجريتها. بهذه الحالة ستصدر بطاقة جديدة. تستطيع عمل هذه الإجرائات بأي مكتب لجوء إقليمي. ليس شرطاً أن يكون نفس المكتب الذي تقدمت فيه لموعد مقابلتك الكاملة.
اذا لم تقم بعمل موعد مقابلتك الكاملة بعد تستطيع تغيير البيانات الموجودة على بطاقة التسجيل المسبق الخاصة بك عند ذهابك لموعد مقابلتك الكاملة, حيث ستحصل على بطاقة طالب لجوء جديدة بكل الأحوال. ببساطة أعلم موظفي مكتب اللجوء بالبيانات الغير صحيحة على بطاقة التسجيل المسبق خاصتك و زودهم بوثائق تثبت البيانات الصحيحة.

Sometimes your name might be written wrong or the birth date is not correct in your white card and it normally is a good idea to correct that. If you have already had your full registration appointment (“first interview”), you can correct the details written on your asylum seeker’s card, such as your name, surname, date of birth or nationality. In order to do so, you must go in person to a Regional Asylum Office and fill in an application to correct this information. No one can go on your behalf. You must bring any original documents certifying the correct data. Such documents could be your passport or identity card from your home country, your family book, or your civil register. You will be informed later if the corrections have been accepted. In this case a new card will be issued. You can make this application at any Regional Asylum Office, it does not have to be the one where you had your full registration appointment
If you have not had your full registration appointment, you can change the data on your pre-registration card when you go to your full registration appointment, as you will get a new asylum seeker’s card anyway. Simply tell the Asylum Service staff which information on your pre-registration card is incorrect and provide them with documents certifying the correct data